Welkom bij Modix

Voertuig Portaalsites

Websites

Wij zijn Modix!

Win de race!

Producten

Laat zien wie u bent!

En wat u te bieden heeft.

Potentiële klanten die uw filiaal binnenstappen, hebben 9 kansen op 10 al een bezoek gebracht aan uw website. Modix is er voor u om ervoor te zorgen dat deze online prospecten omgezet worden naar echte klanten, dankzij gebruiksvriendelijke navigatie, kwaliteitsvolle inhoud en responsive design. Neem de controle: maak de perfecte combinatie van de wensen van uw klant en de wagens die u in voorraad heeft.

Onze Websites

Zo goed als nieuw!

Haal meer uit uw tweedehandswagens.

„Tweedehandswagens worden het meest gezocht op desbetreffende portaalsites“. Dat is wat veel handelaars geloven. Echter, in de meeste gevallen begint de zoektocht bij zoekrobots zoals Google Met onze voertuigportal, kan de hele vooraad van tweedehandswagens worden gebundeld - en gevonden worden door zoekmachines.

Onze Voertuig Portaalsites

Laat uw concurrenten ver achter!

Met online marketing die er echt toe doet.

De locatie van uw dealership is uiterst belangrijk! Hetzelfde geldt voor online marketing. Grijp de beste plek op het internet en wees de concurrentie te snel af. Modix heeft de knowhow en biedt u de tools om digitale marketing heel simpel te hanteren en de resultaten ervan onmiddellijk te meten. Resultaat: meer clicks, meer bezoekers op uw website en uiteindelijk ook meer verkoop! Want daar draait het tenslotte om, verkoop van wagens!

Online Marketing

Om altijd up to date te blijven:

Het juiste advies en workshops

Als digitale marktleider in de auto-industrie weten wij wat belangrijk is voor een succesvolle verkoop nu en in de toekomst. Deze kennis delen we graag met u. Met betrouwbaar advies, kwaliteitsvolle service en reguliere workshops over digitale marketing en sales beantwoorden we al uw vragen over onze producten en nieuwe trends in online marketing.

Training en advies

Bedrijf

Over Modix

Wij bieden topprestaties in de automobiel markt!

Modix, als marktleider, brengt u een grote stap verder in digitale marketing en verkoop. Onze IT-gebaseerde oplossingen en diensten bieden u hulp bij online advertising en marketing met maar één doel voor ogen: verkopen! U vertrouwt op de nummer 1, wij maken u nummer 1!

Het bedrijf

De weg naar succes

Wat in het jaar 2000 is begonnen als een kleine startup van studenten, is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd actief is. Als onderdeel van de COX Automotive Group, gebaseerd in de Verenigde Staten, kan Modix rekenen op het netwerk en de mogelijkheden van een internationale onderneming en dit in combinatie met de flexibiliteit en individuele ondersteuning van een eigen managementteam. Bijna 200 medewerkers begeleiden meer dan 12,500 internationale dealers en meer dan 30 autofabrikanten – van Europe naar Azië, tot in Noord-Amerika.

Meer Informatie

Google Partnership

Wij zijn een Google AdWords Premier Partner

We zijn erg trots dat Google ons in 2014 benaderde om het Premium Partnership in de auto-industrie aan te bieden. En dit als enige agentschap in Duitsland in ons vakgebied. Deze status is de hoogste onderscheiding die Google uitreikt aan partners.

  • 25+certified Google AdWords Specialists
  • 10+certified Google Analytics Specialists
  • #1Google Best Quality
    Score EMEA 2016

Meer Informatie
Dat zijn wij

Carrière

Onze Vacatures
Dit is Modix